Underbar kväll!

Jahapp, fick tag i vad jag ansåg var den bästa julklappen till Eken eftersom jag hört honom uttrycka att han önskar sig just en sådan. Hittar den, köper den, skickar mess till svärmor för att varna om vad jag köpt så att hon inte råkar köpa en likadan, får mess tillbaka när jag just lyckats slå in den stora faan att hon köpt en likadan två dagar tidigare. Satan. Då blir det till att reklamera. Köpte tre andra grejer också, så får se om jag byter ut den där mot något eller om han får nöja sig med de andra grejerna.
Hur som helst har jag just jobbat klart. 170 gamar, som min arbetskollega kallade dem, har jag diskat upp efter. Ett litet helvete kan man kalla det, men jag trivdes som fisken i diskvattnet, skulle man kunna säga. Det var underbart att få bidra lite igen. Dock märktes det att jag varit borta ett tag då jag stod och skulle göra mackor och skar upp mitt finger fullständigt. Blodet forsade och jag skrek, chefen satte på ett plåster och sen var det inget mer med det. Kändes som att jag gick miste om lite sympati där.
Jag vill bara meddela att jag känner mig ovanligt lycklig ikväll! Eken har kommit hem, imorgon väntar julbak och julmustdrickande, samt pyntning av gran. Jag har fått jobbat av mig på mitt oerhört älskade extrajobb, duschat av mig och har precis tagit ett av mina nyinköpta, växtbaserade sömnpiller. Life is good as they say, and so is your mother. God kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0