Mammas dator.

Min mamma fick en laptop för ett tag sen. En modern, ny sak som jag är fruktansvärt avundsjuk på. Grejen är att jag är nyttjar den oerhört mycket när jag är här, att jag troligen kommer drabbas av livshotande abstinens då jag kommer hem igen. Bara en sån sak som att kunna sitta i sängen med datorn!!! Hur bra är inte det?! Jag har länge predikat om att man inte ska ha nån tv i sovrummet, för man ska inte utsättas för strålning då man sover, och detta står jag fast vid. Men inatt ska jag ligga nerbäddat med denna fantastiska manick i knät och kolla på massa kanal5 play och riktigt suga i mig strålning. En grej jag stör mig på är dock att den har en inbygd kamera som jag inte kommer åt. Funkar via msn, men går inte att ta sig in på annars. Jag som ville ta en spexig bild och lägga upp så ni kunde se hur bra jag har det i detta nu, men detta tycks vara omöjligt. Litet minus. Litet, litet. Men i det stora hela är jag hänförd.
Åh, förut hade Eken en laptop, men jag förstod inte det fina med det då. Jag var så dum! Förvisso hade vi inte trådlöst internet då, vilket tar bort lite av finesserna, men ändå. Han sålde den, och jag hindrade honom inte, tvärt om. JAG HEJADE PÅ! För då tyckte jag tydligen att laptops var skit, och att stationära was the shit. Hehe, såg ni det roliga i det där? Skitsamma, jag har tillgång till mammas dator nu och ska suga på den här karamellen tills jag sätter i halsen. På återseende.

(Här hade jag haft en spexig bild om jag haft tillgång till det. Otur.)


Kommentarer
Postat av: Robert

Jag har full förståelse för att folk inte förstår vad elektromagnetisk strålning är och varifrån den kommer och hur den påverkar oss. Dessutom gör folk helt tokiga jämförelser och tror att tv och dator avger de högsta strålningsnivåerna. Så länge du har trådlöst Internet till datorn och pratar i mobil, så behöver du inte bry dig om dator och teve, för strålningen från mobil och trådlöst är 1000-tals gånger högre och kommer garanterat att påverka dig negativt.



Om du inte använder mobil, trådlöst och trådlös hemtelefon, då får du med stor sonorlikhet mer strålningen från en mobilmast som sitter på något hustak utanför ditt fönster.



Har du sån tur att du inte har något trådlöst eller att grannarna inte har det och att inga mobilmaster på kilometers avstånd finns, DÅ kan du börja bry dig om strålningen från datorn och teven.



Mvh

/Robert

2009-12-08 @ 09:46:26
URL: http://www.mobilsmog.se
Postat av: Sanna svarar

Jaha, tack Robert! Du har just fått en mycket paranoid och hypokondrisk människa att må ännu mer dåligt. Tumörerna frodas både här och där på mig as we speak. Må du brinna!



Mvh

/Sanna

2009-12-08 @ 22:25:44
Postat av: Robert

O shiit, är du hypokondrisk också! Om jag vetat hade jag aldrig nämnt ovan fasansfulla ord. Jag ber om ursäkt!?



Jag sitter här med en bensindunk och en tändare, så jag kan tyvärr inte svara mera.



Mvh

/Gasoline-Bert

2009-12-08 @ 23:13:09
URL: http://www.mobilsmog.se
Postat av: Sanna

Åhåhåh, Gasoline-Bert! Din ursäkt är godtagen. Jag är mycket väl medveten om att min kropp troligen utsätts för groteska mängder strålning konstant, men den naiva lilla överlevaren i mig vill tro att jag åtminstone inte gör det hela värre genom att ha ett tv-fritt sovrum. En stressfri zon, om man så vill. Nu lägger vi detta orosmoment bakom oss tycker jag, innan jag rullar in mig själv i aluminiumfolie.



Mvh

/Radiation-Susan

2009-12-09 @ 21:10:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0