Hur jag har det just nu.

Okej, jag har ännu inte fått tillbaka min blogglust, därför kommer jag fortsätta med att tvångsförlösa minst ett inlägg per dag. Dessa kan därför helt uppenbart vara lite bristande rent kvalitetsmässigt, men jag ber er ha överseende med detta.
Men jag vill ge er en liten inblick i mitt liv just nu, så ni får en liten bakgrund till min frånvaro. Vi kör en punklista tycker jag.

* Fortfarande arbetslös. Hade ett möte med arbetsförmedlingen om att få ett litet stöd i min arbetslöshet, någonstans mellan två  och tretusen i månaden så de att jag skulle få så länge jag inte jobbade mer än ca 3 gånger i veckan. Det mötet var i torsdags och jag har sedan dess blivit ombedd att jobba på hotellet två gånger, från att gått hemma och inte fått jobbat ett skit i tre månader. Någon som ser ironin i detta?

* Samantha har lämnat mig och åkt till Istanbul. Jag fäller dock inga tårar över detta då jag vet att hon kommer återvända till jul. Mycket vin har förtärts och min kropp gör sitt bästa för att återhämta sig från detta.

* Min kropp mår inge bra alls. Vin och brist på friskluft och motion har fått mig att bli så där konstant trött jag var förut. Jag insåg inte vilken inverkan mina blygsamma försökt till en sundare livsstil hade på mig förän jag la av med den. Mitt imunförsvar har också tagit semester vilket gör att jag sitter här istället för att fira svärmors födelsedag. Imorgon ska jag dock vira in mig i massor av kläder och bege mig ut på en promenad, jag skall bättra mig.

*Eken har precis lämnat mig ännu en vecka för jobb, men förhoppningsvis blir detta sista veckan han jobbar borta. Jag tänker nyttja denna vecka till att vistas en hel del hos min mor och kanske hjälpa henne lite med julpyntet. Hör du det, mamma? Jag kommer hem!

*Ikväll ska jag jobba igen, något som känns jobbigt eftersom jag är så jävla hänging, men ändå så jävla härligt. Det lyckorus som infann sig då jag jobbat klart i torsdags var inte av denna värld. Hurra för sysselsättning och att känna sig användbar!

Ja, men det är väl så jag har det. Ungefär. Så nu vet ni. Tack.



Phänite och jag hade en liten fotosession då hon var hemma. Bild tagen af mig.


Kommentarer
Postat av: Pillan

Underbart snygg bild på phäntie!

2009-12-06 @ 23:16:13
Postat av: Kajsa

Gud vilken fin bild! Du får ta kort på mig när du vill (om du kan få mig att se ut som 20....)!! Kram

2009-12-06 @ 23:49:27
Postat av: Sanna svarar

Pillan:

Ja, kan jag får Phäntie att se vacker ut så talar väl det för min talang som fotograf, eller hur!;)



Kajsa:

Aha, underbart! Jag har faktiskt svårt att få tag i frivilliga modeller, så nu är det bäst att du ställer upp och poserar lite nästa gång vi ses!:)

Kram

2009-12-08 @ 22:48:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0