Ekens julklapp

Okej, detta inlägg skrivs idag den 9/12-09, men eftersom jag kommer avslöja Eken julklapp i detta inlägg kommer det inte publiceras förän efter jul.
Hur som helst har jag hittills köpt en parfym, en tröja och en bok. Klassiska men jävligt bra grejer.
Jag hade köpt en verktygslåda som han behövde, men eftersom svärmor köpt en likadan fick jag lämna tillbaka den. Detta fick mig lite nedstämd då jag kände att parfymen, tröjan och boken inte riktigt räckte, även om de redan tagit upp större delen av min budget. Så idag när jag var med mor och skulle köpa en ny ljusslinga till hennes julgran köpte jag en knivslip och en ny kniv då Eken klagat på våra slöa knivar. Användbart, men kanske inte världens roligaste.
Nu hade jag dock lagt alla mina pengar på karln och tänkte att det fick räcka. Men jag var ändå inte helt nöjd. Så nu när jag skulle beställa systerdöttrarnas present snubblade jag över ett spel som verkade jävligt spännande och som jag tänkte att jag och Eken skulle kunna spela tillsammans. Eller okej, jag snubblade inte över det, jag letade som ett djur efter ett bra spel. Hur som helst. Att beställa spelet skullle nollställa mitt konto, så fräck som jag var ringde jag Eken och bad om ett lån på 500kr ifall jág skulle vilja sysselsätta mig med något under resten av månaden. Lånet beviljades och spelet beställdes.
Då jag berättade att jag beställt en till grej så sa han att han hoppades på att inte var ett spel, för han har så sällan tid att spela och när han gör detta får han dåligt samvete för att han inte umgås med mig. Jävlar. Sedan fortsatte samtalet med att vi mer eller mindre grälade om varför jag la klapparna under granen. Jag tycker att det är mysigt så eftersom då får man gå och längta lite och så ser det jävligt fint ut. Eken höll inte med utan menade det tog bort spänningen för att man kunde lista ut vad det var. Jag som då var löljligt säker på att mina opersonliga paket under granen var omöjliga att rasbestämma fräste åt honom att gissa vad jag köpt till honom. Han kan gissa rätt på tröjan, tänkte jag, men jag kommer inte säga att han har rätt. Jag vill tillägga att jag också förväntade mig att han bara skulle gissa på ett av paketen. Han sa att han inte hade en aning och att han inte ville gissa, men jag tvingade honom.
Varför? kan man fråga sig så här i efterhand och jag vet inte. Det är väl lite som när man frågar sin partner om hur många man har legat med och vilka, och säger att man absolut inte kommer sura över det, men ändå skriker: VA?! HENNE?! Och sen inte släpper det på flera år. Man vill veta men ändå inte. Nåväl, tillslut sa han att kom på en rolig grej, att han skulle säga något och sen göra en kul sak efteråt. Jajaja, säg det bara. sa jag självsäkert. 
-En tröja, en parfym och en bok. *klick*
Sen slängde han på luren och tur var väl det för jag blev alldeles kall i magen. Varför bad jag honom gissa?! Helvete, helvete, helvete.
I vredesmod packade jag ihop paketena som låg under granen och gömde den, för jävlar om han listar ut knivslipen! Sen ringde jag upp honom och sa kallt att han gissat fel, pratade lite om ditt och datt och la sedan på luren.
Jag har alltså slängt ut en smärre förmögenhet på tre saker han redan vet vad det är, en tråkig knivslip och ett spel han inte vill ha. God Jul, för i helvete.

Kommentarer
Postat av: lisbeth

Men kära nån då !! Hoppas verkligen dina klappar till honom blev mer lyckade än man kunde tro här !! Vet ju i alla fall att parfymen var väldigt uppskattad :-)

Och julklappen ni gav mig var mycket välkommen, ska du veta :-) Det gäller f.ö. det som B. och M. fick av er också ! Kram !

2009-12-26 @ 20:12:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0