Jag kan inte andas!!!

Jag kan verkligen inte andas genom näsan nu. Så täppt som jag är nu har jag aldrig någonsin varit förut. ALDRIG NÅGONSIN! Skulle någon täcka för min mun nu skulle jag kvävas. J a g  s k u l l e  d ö .
Ingen nässpray hittar jag heller, troligen kom det bort i tvätten. Hehehe, nej inte tvätten, flytten naturligtvis, så tokigt.
När jag pratar så blir alla m till b:n och försöker jag andas ut genom näsan så vill mina ögon hoppa ut.


Så här ser jag ut när jag andas genom munnen. På någotvis ser jag samtidigt ut att vara nio år, men det kanske hör till, vad vet jag.

Jag gruvar mig så fruktansvärt till kvällen. För det första är det skitsvårt att somna när man är så här täppt, och när man väl gör det och sedan vaknar är man så äckligt torr i käften så det finns inte. Man rör runt med sin snustorra pinne till tunga i munhålan i hopp om att någonstans hitta fukt, men detta är näst intill omöjligt.
Då gäller det att fort som fan gå och dricka vatten, men att dricka vatten med en mun som är likt en öken är inte det lättaste det heller, ty det rinner lätt utanför då och det blir även svårt att svälja eftersom tungan inte är så rörlig som den brukar. Ett litet helvete skulle vi kunna säga att det är.
Och skulle man råka gäspa innan man fuktat upp mun och tillhörande läppar så spricker man ju upp i dessa så det skriker om det, och helt plötsligt har man inte bara en öm hals att gnälla över, utan också ett par krackelerade läppar som nu mer liknar ett gigantiskt köttsår.

Men lika glad är jag för det!


Kommentarer
Postat av: Mija

Ja me...

Var precis t apoteket å köpte dässpray..



Skitnäsor.

Man känner sig ju TOKSJUK när man är täppt i näsan trots att man egentligen är tokfrisk!! Blääää...



(räcker över nässprayen till dig, ta en dusch!)



;)

2009-04-18 @ 17:52:54
URL: http://mammamija.blogg.se/
Postat av: Lindberg

Hoppas det löser sig...;)

2009-04-19 @ 00:36:32
URL: http://minsvartvitavarld.blogg.se/
Postat av: airaM

Du verkar ju ha roligt i alla fall. Eller just det. Det var ju JAG som hade roligt. Åt detta inlägget. Haha. Du skriver ju så jävla bra. =)

2009-04-19 @ 02:39:17
URL: http://metrobloggen.se/somenoppenblogg
Postat av: Björn

Haha, du ser ju verkligen genuin ut på andra bilden. Inte alls spelat. Nej då.

2009-04-19 @ 08:51:48
URL: http://bjornnastet.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0