Heaven or hell?

Eken smög sig på mig när jag stod i duschen, för inte så länge sen. Dock så uppfattade mitt spindelmanssinne detta innan han lyckades skrämma mig, och jag stack fram mitt lilla huvud och upptäckte att han även hade kameran med sig. Han tänkte ta nakenbilder på sin stackars oskyldiga flickvän i smyg, vilken äcklig människa va?



Hur som haver, studera mig!
Själv blev jag fruktansvärt road av denna bild. De svarta, ack så fruktansvärt svarta ögonen och den förvridna munnen vittnar om en slags rädsla för mitt liv, samtidigt som jag eggas av spänningen.
Jag slits mellan att fly för mitt liv eller att stanna och slåss, och jag kan inte riktigt välja mellan dessa två ting, därav min ambivalenta uppsyn.
Man vet ju aldrig det kan vara en våldtäktsman eller en mördare, heaven or hell, så jag slänger ut mitt huvud utanför duschdraperiet för att avslöja sanningen. Ska jag fly eller göra mig medgörlig, tänkte jag kanske. Har jag tvättat mig ordentligt inför denna händelse?
Men det var bara Eken, så jag svor åt honom och spottade på honom, sen sprang han iväg gråtandes och jag kunde fortsätta med att förbättra min hygien.


Detta får mig även att minnas en kväll för säkert snart två år sedan. Det var jag och mina vänninor Phäntie och Lilly. Vi spelade ett spel som hette "Trodde du, ja", alternativt som Phäntie trodde: "Trubbel! Du! Jag!" Lilly får uppgiften att tugga på mitt eller Phänties hår, detta är för spelaren valfritt, eller så får man ta ett minuskort vilket inte alls är gynnande för spelaren.
Lilly väljer minuskortet, varpå jag och Phäntie börjar tjaffsa om att det inte alls vore så farligt att tugga på vårat hår.
Jag säger: Vi hade ju lätt gjort det, det är väl inget farligt. Jag duschade ju för bara någon timme sen. Phäntie säger att hon är minsann nyduschad hon också varpå Lilly yttrar sig:
"Jag tror mer på Sanna."
HAHAHA!
Varför behövde hon säga så?! Hon tycker alltså att Phäntie är lite smått ohygienisk, och förutsatte att någon av oss ljög, därav måste det vara Phäntie.
Ah, good old times.

(Hehe, lägg märke till att jag skrev "vårat hår" som att vi delade hår jag och Phäntie, likt två vanställda siamesiska tvillingar. Jag förstår i så fall att hon valde minuskortet.)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0