God morgon...

Jag vaknar upp i soffan och tänker att idag blir nog en helt okej dag. Byter lite kanaler på tvn och känner hur det kittlar till i halsen. Harklar mig lite, men detta gör allt annat än dämpar kittlingen. Det hela eskalerar och jag känner att en hostning är oundvikligt. Så jag tar i, och kan sedan inte sluta, inte ens då jag känner att min högra lunga får kontakt med tungan.
Det är nu jag inser- Detta blir inte en bra dag.
Känner att jag fått käften full i slem och reser mig upp för att springa till toaletten och spotta ut den besten, men då jag tagit mig upp i stående position så börjar hela världen snurra något så ohämmat att jag måste knäa och ta tag i soffbordet.
Paniken är total, för jag känner hela tiden järnsmaken i munnen och den vidriga klumpen mot tungan. Jag ragglar mig ut mot toaletten, spottar ut besten och spolar snabbt så den inte ska hoppa på mig igen.
Nu har jag en vidrigt ömmande hals samt rosselhostan från helvetet.
Batteriet har dött på mobilen mäker jag och jag tänker nog inte heller försöka ladda den, så hade ni tänkt att ringa så skit i det. Jag är sjuk och behöver sova hela dagen igenom. Soffan nästa.


Kommentarer
Postat av: Lindberg

Mycket målande! Hoppas det löser sig..

2009-04-17 @ 12:02:19
URL: http://minsvartvitavarld.blogg.se/
Postat av: Anki

Det värsta är att även om bestarna inte hinner hoppa tillbaks när man har spottat ut dom (kniiiip hårt med läpparna och håll för näsan!) så har dom jävlarna alltid hunnit föröka sig...



Krya på dig! :)

2009-04-17 @ 15:23:29
URL: http://tjurskallenstomrum.blogg.se/
Postat av: therese

haha , ja dra ihop en tjejfest det är aldrig fel :)

2009-04-17 @ 19:44:58
URL: http://theresep.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0