Skjutas, hängas och sprängas.

Just nu pågår Dr Phil på tv4+. I högstadiet uttryckte sig en vän till mig att Dr Phil bode skjutas, hängas och sprängas, och ja, jag är nog nästan villig att hålla med.
Just nu pratar de om tonåringar som har sex. Dr Phil och större delen av publiken sågar en kvinna som hjälpte sin 14åriga dotter att få preventivmedel för att kunna ha säkert sex med sin pojkvän.
Visst, 14år är ungt, men det är ju bara att inse att om din dotter skulle be om det och du nekar henne och förbjuder henne så kommer hon troligen att skita i vad du har sagt och gå och kanske bli på smällen istället eller få nån könssjukdom.
Jag håller med den här kvinnan och tycker att hon har gjort rätt. Hon frågade sin dotter om det verkligen var hon som ville och inte hennes pojkvän som tvingade henne och tog reda på hur deras förhållande var, sen insåg hon fakta att det bästa hon kunde göra var att se till att det åtminstone skedde säkert. Hon uppmanade inte sin dotter till att ha sex vid låg ålder, men hon var realistisk och gjorde det bästa av situationen då hon isåg att hon inte kunde hindra sin dotter.
Jag blir så less då jag hör hur Dr Phil skrattar åt den här kvinnan.
Han borde skjutas, hängas och sprängas.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0