Orolig natt...

Jag har på senaste tiden sovit mycket dåligt, vaknat till och från och haft horribla mardrömmar. Natten till idag var inte bättre, på nått vis.
En sak som dock utmärkte den var då jag vaknade och ser något blekt och runt. Min sömndruckna, och troligtvis fortfarande drömmande hjärna kopplar att det ligger en snaggad man i min säng. Av nån anledning så lägger jag handen på föremålet, som för att bekräfta om det verkligen är en skinhead som ligger bredrivd mig.
Det är kallt och lite fuktigt, precis som en renrakad skalle troligen känns som, och jag reser mig hastigt och skriker ett mordiskt skrik rätt ut.
Eken blir naturligtvis brutalt väckt av detta, dels av skriket men också för att det var hans axel jag hade lagt handen på. Jag hade alltså förväxlat min sambos axel med en nazist mitt i natten.
Nu är det inte så att jag ogillar renrakade män (jag gjorde nog mera kopplingen att detta var en demonisk mördare, möjligen Nosferatu, vilket spädde på rädslan lite) men då det helt plötsligt ligger en oinbjuden snaggad skalle i min säng så måste man ju få reagera.
Eken och hans axlar är däremot fortfarande välkommen i sängen.


Kommentarer
Postat av: sara

Nämen åh jag menar självklart ett 50-60 tal då jag fått inse att jag inte tillhör denna kategori längre. Jag har blivit.. törs jag säga det.. tjock!

2008-11-15 @ 14:40:17
URL: http://annasarachristina.blogg.se/
Postat av: ..:Sarah:..

hahaha men hjälp va läskigt!!!

2008-11-16 @ 15:56:30
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0