Manligt och kvinnligt.

Eken och jag har gjort en upptäckt. När jag ger Eken en komplimang så blir han jätteglad och kan leva på det i flera dagar, medan han överöser mig med fina ord och komplimanger och jag bara skakar av mig dem. Med andra ord så berömmer jag Eken kanske en gång i veckan, med Eken sliter häcken av sig för att få samma effekt.
För det är väl så vi brudar fungerar egentligen, att vi inte gärna tar till oss "du har så fina ögon" och dylikt. Vi vill hellre höra: "Du har finare ögon än ***" o.s.v. Speciellt när det gäller ens pojkväns ex. Har jag rätt?

Vi är ett kompetetivt släkte, vi kvinnor, då det gäller skönhet och dylikt. Nu ska jag inte dra alla över en kam men erkänn att du nog mer eller mindre faller in på min beskrivning. Män har naturligtvis också detta drag, men nog inte i samma i samma grad då det gäller att se bra ut.
Men återigen ska jag inte ställa alla i ett fack, vi har ju de killar som spenderar mer tid än många brudar på sitt utseende. Platta håret, foundation, mascara är bara ett handplock av de saker som numera används flitigt av män. Om detta är manligt eller inte går dock att diskutera...

Eller det kanske bara är jag som tycker så här...

Eken sa en gullig sak för ett tag sen, då han tillkännagav att jag bestod av 99.9% av hans tankar och prioriteringar.
Efter det så måste ju frågan ställas, eller hur? Det är då det är dags.
-Om du fick välja mellan att jag eller din mamma dör, vem skulle du välja?
Rått? ja. Brutalt? ja. Kul? ja.
Jag tvingade honom naturligtvis inte att svara utan skrattade bara åt hans smått chockade ansiktsuttryck.

Jag älskar dig också, mitt bihang!

Kommentarer
Postat av: anna

Hello! Vi har haft en alldeles underbar semester, full rulle hela tiden men det är väl så det ska vara i en storstad. Är faktiskt allvarligt lite sugen på att flytta dit ett tag. Varför inte liksom?



Ja så typiskt för tjejer att svara med tex: meeen, du är ju min pojkvän det räknas inte på samma vis när du ger mig en komplimang.. (eller iaf att tänka det). Fast annars, överlag sådär känns det som att män håller på att sexualiseras allt mer. Lite intressant.



2008-06-21 @ 18:17:15
URL: http://skaninginorrland.blogg.se/
Postat av: ..:Sarah:..

TACK=)

hoppas du får en bra dag..

2008-06-22 @ 10:17:34
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0