karriärsbyte?


Imorgon klockan halv tre kommer alarmet ringa, för en timme senare så ska jag och Samantha ge oss av mot uppsala för en kurs i hur man blir flaggare. Ja, ni vet de där jävlarna som står på varsin sida av vägarbetena och bestämmer om man får åka förbi eller inte. Det är nämligen vad vi kanske kommer syssla med resten av sommaren.
Är vi rätt personer för jobbet kan man undra? Gör de rätt i att ge oss en varsin walkietalkie, flagga och en väst det står vakt på? Är detta en situation vi kommer utnyttja till sin yttersta spets? Ja, det återstår att se.
Vi kommer få stå upp i omäskligt långa pass och derigera trafik som aldrig förr.
Och så klart finns rädslan; tänk om jag gör fel?
Släpper förbi en bil fast jag inte får och så blir det värsta problemen? Ja, troligen kommer detta att inträffa... Jag kan nog garantera att det kommer att hända, minst en gång iallafall.
Sen har vi det problemet att Samantha inte har körkort heller, utan istället blir det jag som får köra överallt. Flera timmar isträck. Med alla dessa filbyten och andra skrämmande komplikationer.
Men får se, vi kanske blir utkallade en gång, sen vill ingen ha något med oss att göra sen. Man vet ju aldrig. Så, avgaser och bondbränna, here we come!

Kommentarer
Postat av: anna

Haha vad spännande :) Synd att du inte är här i krokarna, då hade jag definitivt kommit och vinkat till dig!



Jag hoppas inte att det är färdigrest för sommaren men den bistra verkligheten säger mig att jag nog får ta det lite lugnt ett tag nu och betala räkningarna istället för att sticka iväg på äventyr :/

2008-06-26 @ 18:08:58
URL: http://skaninginorrland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0