Inte dåligt, inte dåligt alls...

Ja, det blir ju inte så mycket skrivet på helgerna nu för tiden men då går ju all tid åt Eken.
Denna helg har iallafall bestått av grillning med Ekens KY-grupp på fredagen, Bal på lördagen och picknick samt mys med film och godis på söndagen!

Lägenheten har återigen varit som ett bombnedslag efter helgen, så jag tänkte ta itu med det idag.
Fick lite sovmorgon sen hämtade jag upp Phäntie och vi drog till Ljusdal. Där lämnade vi tillbaka ett gäng böcker och åkte och solade. Handlade även en present åt Sara som fyller år imorgon, eller ja, idag egentligen. En fika fick vi också i oss innan vi drog oss hemmåt igen.
Och jag vill även slå ett slag för den gamla klassikern Pop rocks. Minns ni dem? Jag råder er till att genast till att bege er till närmasta kiosk och ta en riktig nostalgitripp! Likt små nöjda barn sprang Phäntie och omkring med öppna munnar och tävlade om vem som sprakade högst! Sann glädje, må jag säga! Innehållsförteckningen var dock ingen vacker syn, vilket man nog kan förstå, men naiva som vi var så ignorerade vi de skrämmande ingredienserna.
Men åter till ämnet, städningen. Jag kom hem, fast besluten att städa, så fort jag kikat lite på TV. Inget bra visades i min älskade apparat, men ändå kunde jag inte slita mig. Energin till städning fanns helt enkelt inte.
Dock har de sista veckorna i skolan satt sina spår i mig. Hur jävligt det än känns så kan man ju alltid göra lite, så har man iallafall kommit en liten bit på väg. Så jag började så smått peta lite i disken och fyllde ett diskställ. Jag återvände sedan till tvn och satt där en kvart, och kunde sedan tömma den torkade disken och fylla stället på nytt. Nu är klockan ganska percis 0100 och jag har städat min lägenhet, det gnistrar helt enkelt. Lovely. Dock återstår dammsugning och fönsterputsning, något som inte passar sig att göra nattetid då grannarna kan börja muttra.
Men som sagt, det mesta är gjort och känner mig oerhört tillfreds med mig själv.
Hurra, hurra, hurra.

Kommentarer
Postat av: pilly

si god morgon susanna. Jag köper det idag, har du köpt det? Visst blir det tis, tor fre för dig med?

2008-06-03 @ 09:33:05
Postat av: Anna

Tackar! Jag har haft en toppendag med allt vad födelsedag innebär :D Imorgon däremot väntar terminens sista tenta, känns väl sådär!

Hoppas du har en festlig kväll med partajandet!

Och just det, träningskort ska köpas..men vi har glömt det nu 2 dagar i rad, haha. Bra början?

2008-06-03 @ 21:54:43
URL: http://skaninginorrland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0