Dan före...

Jaha, då sitter man här, dagen före innan vi drar till göteborg i en vecka och vad inträffar? Total handlingsförlamning. Om 20 minuter har vi tvättid, sen så ska vi ha varit till återvinningen med alla glasflaskor och tomburkar, städat lägenheten samt groomat sig. För det är viktigt. Man måste ju se bra ut för att kunna få ut det mesta av sin lilla tripp.

Och just ja, packningen. Detta ångestmoment. För visst är det så, dagarna före så går hjärnan på högvarv och det poppar upp miljoner saker som man ska ha med sig. Och mycket riktigt, nog fylls väskan tills den är sprickfärdig, MEN inte med det väsentligaste. De ligger retfullt kvar i lägenheten och viskar i ditt undermedvetna just innan du ska åka. Det är de som skapar den där känslan att: Fan, det känns som jag har glömt något... och javisst, när du kommit precis så där långt hemifrån så man inte gärna vänder om, då skriker de rakt ut och som en kniv i magen sitter faktumet där; att ja du glömde något- och då vet du helt plötsligt precis vilken pryl du har glömt och på vilket sätt din resa kommer bli ett helvete just på grund av att du glömde den.
Och sen så kommer du hem, om du överlevt utan prylen du glömde d.v.s. och inser att du endast använt hälften, om ens det av allt du packat. Är inte det jävligt typiskt?

Nä, nu måste jag tamme tusan sätta fart. Bjuder på en instruktionsfilm ang. packning.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0