11 Januari and back on track...

Sitter på skolan nu, men börjar inte förän om 1,5 timme. När jag var på väg upp för trappan hör jag en iskall stämma bakom mig.... Maria Schéle....
-Susanna
(Läskigt när man bara hör sitt namn och inser att man inte har någonstans att gömma sig)
Jag stannar upp, hukar mig något i min stående ställning, och vrider mig sen sakta om.
Hon står endast en meter i från mig med sitt korpsvarta hår och sin kyliga blick.
-?
Jag svarar endast med en frågande blick och är nu beredd på det värsta, jag vet att dessa samtal oftast innebär magsår och ångest.
Hon står tyst i någon sekund och granskar mig, troligen medvetet för att hon vet att man just i den stunden hinner tänka igenom allt hemskt som detta samtal kan tänkas betyda, och påbörjar sedan sitt samtal då man är en halv sekund från att svimma- allt detta naturligtvis medvetet från hennes sida.
-Jag pratade med Eva och det verkar gå bra för dig nu, du är klar med första provet? Och ni skulle dela in det andra i två delar för att göra det lite lättare.
Hjärtat börjar efter sitt hjärtstillestånd att rusa, i otakt dessutom.
-Öh, hrm. ja..och jag har påbörjat kemin nu.
-Bra, sen så kan du ju börja matte c med tvåorna tycker jag, sök upp Helene.
-O,o,okej...
-Sen verkar det inte vara någon kris förövrigt heller, Alice är väl lite upprörd, men det är hon ju på hela klassen och du har ju lätt för engelska så det lär väl inte vara några problem?
-Nä, nä det är det nog inte...
-Bra, ses
Hon vänder på klacken och går, jag svarar ett japp, men då hon redan mystiskt försvunnen. För hon är sån, dyker upp från ingenstans och försvinner upp i rök direkt efteråt. Men så anställdes jag ju utan att ha varit på intervju också, som hon brukar säga.

Jag har under mina gymnasieår, från att varit en ängel(?!) blivit något utav ett problembarn... 
Jag är själv helt shockad när jag upptäckte detta, då faktiskt ig:n började uppenbara sig i mitt betygspapper, tillföljd av min frånvaro. Jag blev stressad vilket ledde till kontant illamående och kräkningar i tid och otid, vilket i sin tur ledde till gastroskopi (slang genom halsen för att kolla in magsäcken), och detta illamående ledde till ännu mer frånvarande.
Och nu har jag tre ig:n jag ska rätta till, fem prov; fyra i matte och ett i kemi- på en termin för att få min studentmössa.... Wish me luck!

Men som jag och min vän Sara brukar resonera över: Det finns viktigare saker att göra, de sänder ju svampbobfyrkant 9-14 på mornarna!

Dock som jag skrev tidigare så fick jag ju ett gott ord alldeles nyss, hoppet finns där ute!
Så håll tummarna för att Susanna NV3B tar studenten år 2008!
Kändes så skönt att äntligen klara ett matteprov, som jag nu gjorde innan jul, matte är det tråkigaste jag vet, jag är mer en sån där tjej som pluggar glosor... Men, jaja, nu är det bara att köra järnet tills vårterminen är över.
Körkortet börjar väl också närma sig förhoppningsvis.
Det går bra nu:)

Och det är ju fredag, så i helgen blir det plugg samt lite umgänge med vännerna, ty Eken åker hem till föräldrahemmet. Jag ska jobba imorgon också, i några timmar, jobbar på ett trevligt ställe så det ska bli kul!
Ska åka till mitt föräldrahem ikväll också, och ladda mobilen som har varit avstängd i snart en vecka nu, undrar vad som väntar när den startar!!!

Blir väl nått mer inlägg i helgen om jag blir hemma en del då, men annars fortsätter det vara dött till februari.
Adjö!

Kommentarer
Postat av: pillan

Jag säger som Alice brukar säga till Sam, Good for you!

Vaddå?, luktar jag spettekaka, och låt mig få påpeka att det verkar vara skrivet med lite äcklad ton? Är det endast jag som gillar detta landskap i söder.
Förklaring till Pingu: 1. Han är stört skön. 2. Jag såg en bild på en pingvin när jag höll på att fixa bloggen. nu är du lite visare.

2008-01-11 @ 16:58:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0