En ny dag, nya möjligheter.

Gårdagens skamfläckar hänger över mig även idag, men jag gör mitt bästa för att skaka av dem. Nu är det ju en ny dag, detta kan ju bli raka motsatsen till igår och bli underbar?! Dock verkar det inte som det då den börjat med att bli väckt först 08.00 och sen 9.30, då man för en gångs skull har sovmorgon. Sen har jag ont  i halsen också. Men, men... Det är ju sista skoldagen idag, så det blir väl en sån där härda ut dag.



Och visst är det härligt med snö, hörrni! En vit jul är ju underbart! Och tänk bara på de fina januaridagar vi har framför oss med solen som får snöflingorna att gnistra. En liten sak bara får mig att bli lite kritisk mot vintern. Eller två, rättare sagt. Först, att man är rädd att halka jämt när man går ute. Känlan då man inser att "Jag kommer rammla", benen flyger iväg, man spänner hela kroppen och sen ligger man där och kravlar och skammen är total.
Nummer två är att jag hatar att köra bil på vintern. J a g  h a t a r  d e t. Först måste man ut och skrapa av is och snö från biljävlen och detta gör att man måste gå upp lite tidigare för att hinna med det hela, sen tar det evigheter innan bilen är varm så man sitter där och huttrar med händerna på ratten som även den är plågsamt iskall. Och sen risken att köra i diket då det är halt och jävligt på vägarna. Eller varför inte köra fast då det inte är plogat ordentligt. Nej, efter de här veckorna så är det jullov i tre veckor, och jag ska inte köra en meter, så det så! Fan va skönt det ska bli!!!
Och med de orden tackar jag för mig.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Synd du hatar köra bil PÅ VÄGEN, med tanke på att det är där man bör köra bilen . . . . Hmmm ;-)

2008-12-11 @ 20:12:42
Postat av: Sanna

Note to Jenny:



Jajaja, här ska man vara petnoga! Felet är åtgärdat, so don't be such a smartass;)

2008-12-11 @ 23:22:51
Postat av: Josefine

fin bild :)

2008-12-14 @ 11:03:37
URL: http://juisy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0