Sovdags...

Man vet att det är dags att gå och lägga sig när man suttit och skrivit ett a4 och sen råkar stänga ner just den fliken.... Det hade alltså kunnat vara ett långt fint inlägg här nu, men tyvärr, jag pallar inte att skriva skiten igen! Jag är trött, trots att jag inte vill vara det! Jag gick och gjorde en kopp te åt mig själv i hopp om att pigga på mig, men resultatet blev ett kök täckt av vatten och svagt te att dricka.

En vacker dag kanske det finns något kul att läsa här... men nu ska jag gå och sova!
Adjö.

Kommentarer
Postat av: Analyzeing

Oh, så spännande med två nästan identiska inlägg. Hur tänkte du här då? Tjänar det senare inlägget något stort och viktigt syfte. Hur ska man tolka att det andra inlägget har lite fler mellanrum och därmed också är en aning större? Sen så har vi ju själva innehållet också, du nämner i båda inläggen att du redan skrivit ett mycket längre inlägg tidigare som du "råkade" radera, och påvisar lite vagt att detta "förlorade" inlägg också skulle ha ett högre underhållningsvärde. Just att du nämner detta i båda inläggen får en att tro att just detta är av väldigt stor vikt, att det finns någon dold mening bakom detta kryptiska citat. Jag kräver att du skriver ett helt nytt inlägg där du förklarar detta, ,eller ett inlägg där du försöker återskapa det "förlorade" inlägget in i minsta detalj. Gör du icke detta så vet jag inte om jag kan fortsätta att kalla dej min vän.
tack på förhand
and reamember, life sucks

2007-10-26 @ 11:34:58
URL: http://themysteriousp.blogg.se
Postat av: Sus

Ja, dessa två inlägg är endast till för att förvirra dig... Jag glädjer mig åt att jag lyckades.

2007-10-28 @ 10:49:02
URL: http://fridasusannaj.blogg.se
Postat av: Mysterious and evil

Ja, då måste jag säga att du faktiskt lyckades. Men jag vill fortfarande att du försöker återskapa det förlorade inlägget och publicerar det här på din blogg...snarast

2007-10-28 @ 21:09:19
URL: http://themysteriousp.blogg.se
Postat av: Mysterious and evil

Ja, då måste jag säga att du faktiskt lyckades. Men jag vill fortfarande att du försöker återskapa det förlorade inlägget och publicerar det här på din blogg...snarast

2007-10-28 @ 21:09:34
URL: http://themysteriousp.blogg.se
Postat av: just evil

Haha, nu kanske du undrar varför jag just publicerade två identiska kommentarer här i ditt tragiska lilla bloggnäste. Då ska jag säga dej att det var bara för att förvirra dej, få dej att tro att det fanns någon djupare sanning i någon av kommentarena. ack, så lurad du blev. Den finns absolut inget underbetonat budskap i någon av dessa kommentarerna. Haha, så underbart det är att få dej på fall.
Moahahaah

2007-10-28 @ 21:16:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0