Jag hatar Kommunaltrafik!

Jag håller på att ta körkort nu, men är livrädd för att köra bil, så helst skulle jag avstå från denna milstolpe i livet om det inte vore för att....

JAG HATAR KOMMUNALTRAFIK!


Min mor fyller år idag så jag skulle försöka komma hem i tid, så jag diskade och hängde tvätt i stugen och skyndade mig sedan att packa ihop mina ägodelar för att springa ner till bussen som skulle gå tisdagar och torsdagar under skolans höst- sport- påsk- och jullov. Mmmm tjena. Inte fan kom det någon buss, och jag var ändå tio minuter tidig så jag kan inte ha missat den... jag satt tio minuter efter klockslaget den skulle ha anlänt, men icke! Jag fick ta tåget en halvtimme senare, sen traska till min mormor och låna telefonen, för pengarna på mobilen var naturligtvis slut.
Jag borde ha förstått det, jag menar; det var brist på bilar just då jag skullle gå över vägen och alla mötande människor på trottoaren var inte utmanande snygga eller mördare. Allt gick bra på vägen ner dit med andra ord, alltså var det ju uppenbart att något skulle skita sig vilken sekund som helst, men att bussen skulle hålla sig borta var jag inte beredd på. Jag kanske missuppfattade busstidstabellen, men fan så otydlig som den är jämt skulle jag bara vilja springa in på x-trafiks kontor med sweden wrestling team (om de existerar?) och se de jävla snubbarna som skriver tidtabellen få så sjukt mycket spö! ....det är min dröm just nu....

image87

Och för att inte tala om de spontana smyghöjningarna de gör på biljettpriserna! Har man suttit innan och plockat ihop sina småpengar så det precis ska räcka, och så sitter man där på tåget/bussen med pengarna redo i handen, nervöst väntade på konduktören. Denna kommer en minut innan man ska av och man har hunnit tänka tanken att: Som hittat! Jag klarade mig denna gång! Lite krossad lämnar man fram de svettiga pengarna som värmts upp i händerna under resans gång och uppger sin destination. Då hör man: ""Det fattas två kronor."" What?! "Det kostar väl **" "Nej vi har höjt....." Tack för det, kommunaltrafik.
Tack och lov att jag har Eken och skorpan som lydigt tar mig dit jag vill åka! Men idag ska faktiskt Eken också åka buss, när han är klar för dagen. Så jag önskar dig lycka till, min tappre riddare!


Kommentarer
Postat av: The phantom of the municipal traffic

Just buss nr 57 ska man akta sej för att åka med, eller försöka åka med, då den oerhört sällan går som det står i busstidstabellen.välj istället en mer pålitlig buss linje som t ex nr 51 eller 19 som sällan är mer än två minuter försenade och oftast försedda med trevliga busschaförer.
Jaja, det var mitt tipps det. Du använder dej helt enkelt för lite av kommunaltrafiken här i ljusdalskommun för att hänga med i de olika buss trenderna. Håll dej till Killen med billen (hehe, nöd rim) eller lär dej vilka bussar man ska och inte ska åka med. Street rules.
So long mother fucker, and mother fuck you...hehe

2007-10-30 @ 15:22:44
URL: http://themysteriousp.blogg.se
Postat av: lilly

jag håller inte med föregående på punkten att 19 bussen har trevliga busschaufförer. Då jag vid två tillfällen fått en utskällning för att jag ville av på ett ställe som inte hade en hållplats, men wtf, om det har 2 mil mellan hållplatserna och jag redan har 5 km att gå (eller välsignade dagar får skjuts). chaffisens humör smittar alltid av sig på passagerarna

2007-10-30 @ 16:22:13
URL: http://lillypilly.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0