I can´t get no sleep...

Det var en bra sommar trots att solen trotsigt höll sig undan större delen av tiden och det mesta bara blev halvdant. Lite bad fick man, och några promenader i solskenet hann man också med, så man ska väl inte klaga. Men allt var liksom över innan det hann börja på riktigt....
Nu sitter jag här i mina gröna mysbyxor, mina duntofflor och min alldeles för stora tröja och ugglar. Går igenom mina bilder, klickar mig ofokuserat igenom diverse hemsidor, lyssnar på gammla låtar.
Varför kan jag inte bara gå och lägga mig?! Jag vill gå upp tidigt imorgon och behöver all sömn jag kan få!
Men nej, det är för tomt i sängen och trots att jag är jättetrött så känns det inte som om jag skulle kunna somna.
Jag sitter och tänker istället, på allt jag ska göra imorgon, vilken bra dag det kommer bli och så mycket jag kommer få gjort..(yeah right, men det är en fin tanke)

image48

Jag kom att tänka på att det snart är vinter och jul och att vi snart ska påbörja ett nytt år. Tänkte på allt jag lovade mig förra året och hur jag kände att 2006 bara hade varit ett skitår och att det skulle bli så skönt med en nystart. Hur jag ville göra allt annorlunda och att allt skulle bli bra!
Nu är det ju så att inget slår om över en natt, och som vanligt rann ju alla nyårslöften ut i sanden.
Men jag känner att 2007 faktiskt ha varit ett skapligt år, trots den lama sommaren och trots en del små bakslag, så har jag mått betydligt bättre och varit glad! Saker liksom löste sig sakta men säkert, som de alltid gör. För alla har vi en liten fighter i oss, den varierar bara lite i storlek, från fall till fall.
Det är ju knappt tre månader kvar och lika naivt som förra året kommer jag se detta nyår som en chans till bättring, men denna gång är det bara lite småförändringar jag vill göra för nu är jag faktiskt rätt nöjd.
Man kan alltid bli en bättre människa och det är väl det löftena alltid går ut på, men jag är ändå nöjd och kan se tillbaka på 2007 och känna mig tillfreds!
Oj vilket tankfullt inlägg, så blir det när man är uppe förlänge!
Men det är ju ändå lördag och när jag inte är ute och super så kan jag väl åtminstone få vara uppe länge!
Och detta inlägg är nog bara en ursäkt för att få lägga ut lite fina bilder på blomster som jag tog i sommras;)
Nu är det sovdags iallafall.
Adjö
image51

Kommentarer
Postat av: pillan

Ja det hade vi kunnat skåla om, det va ju bara det att du inte fick upp arslet ur soffan,,, nej då, jag skämta, jag vet att du var tillfälligt pank, bara du är med o firar sanne nästa helg så är du förlåten!

2007-10-07 @ 22:00:07
Postat av: big

Nej, nu är jag rent ut sagt förbannad min ariske vän! Dag ut och dag in går jag här, i jakt på nya små skojjiga inlägg i ett försök att förgylla min annars så gråa vardag. Men ack nej, du ignorerar mina upplyftande uppmaningar och struntar helt och fullt i att publicera dessa önskade inlägg. Är jag inte berättigad at känna på detta vis? Är inte mitt inflytande över dig stort nog att få dig att uppfylla min minsta önskning? Min besvikelse är obeskrivlig och jag känner mej djupt kränkt och sårad. Jag trodde att våran renrasiga bekantskap skulle få dig att tänka om, men ack så fel jag hade, ty du struntar i alla mina uppmaningar och följer satans väg. Vår vänskap är förevigt förlorad. Adjö min vän, och kom ihåg att kommunaltrafiken har oanade attributer.

2007-10-19 @ 21:04:42
Postat av: Phäntie

Hallå där min läre vän.
nu har även jag, hör och häpna,tagit ett kliv in i bloggvärlden. Det var dagsoch jag ska försöka göra den så intressant som möjligt, lite baserad på mina föregående kommentarer på din egen förträffliga blogg.

themysteriousp.blogg.se

there you go my friend.
and don't forget, Gunde is the shit

2007-10-22 @ 15:28:06
URL: http://themysteriousp.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0