Lugnet före stormen...

Bestämde mig för att fylla i min agenda med allt jag förtvivlat försökt förvarai min lilla hjärna. Detta gjorde mig skräckslagen, det är ju hur mycket som helst som ska hinnas med!!! Massa skola, körning och julplanering! Men det löser sig, fan jag har ju klarat mig så här långt! Hottade även upp min agenda lite i all hast!


Var som sagt hem till Ekens föräldrahem i helgen och firade svärmor. Hann med att göra lite psykologi, annars var det fullt upp hela tiden. Det snöade riktigt rejält när vi var där och vi lämnade ett otroligt mysigt vinterlandskap när vi åkte på söndagen.



I helgen åkte jag och mor till bollnäs för att handla lite. Fick inte tag i så mycket, men fick i alla fall i mig ett maxmål samt att jag fick köra dit och hem igen, prima övning.

Försov mig så det skrek om det imorse, så hela dagen har varit helknepig och jag känner mig som en rutten tomat i huvudet. Allt blir liksom försenat bara för att man vaknar sent, man hinner liksom aldrig ikapp även om man gör det. Kom till skolan en kvart efter att jag vaknat, starkt gjort av mig måste jag få tycka!

Har spenderat eftermiddagen med att plugga medicinsk grundkurs och passat två av syskonbarnen. Hann även med ett härligt bad med Eken efter middagen. Hade i badolja som doftade ljuvligt, behövs nu när vintern torkar ut en!

Imorgon väntar veckans drygaste dag tror jag... Först matte en timme bland hyenor, sen engelska som inte känns särskillt lockande för tillfället då jag har en hel del som bör göras inom det ämnet men som jag inte riktigt kommit igång med. Sist men inte minst: Provet i medicinsk grundkurs... Wish me luck!
Fan va skönt det ska bli när den dagen är över! Nu ska jag nog ta kursboken med mig till sängen och desperat försöka få in lite mer fakta innan jag stupar!
Adjö!

image190

Kommentarer
Postat av: Phantalonie

Klarar du det här, så klarar du allt....var det inte så du sa igår. Det roade mej något otroligt och jag ska aldrig glömma detta. Sen har jag en sak att ta upp, naturbilder... need I say more? Jag vet att det är din stora passion här i livet men försök blanda dom lite friskt med mer underhållande bilder som t ex den där bilden du skickade till mej på fredrik med ett skotthål i huvudet. Det kallar jag underhållning.
So long my friend and keep up the good work

2007-12-06 @ 09:38:45
URL: http://themysteriousp.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0