Heliga helger och trollbindande tulpaner.

 
 
Söndagar är alltid heliga när man lever med en barchef vars arbetsplats är stängd på söndagar och han är garanterad ledighet. Men ibland blir även tillhörande lördagar extra gyllene när de för en gångs skull också är fria. SÅ NU MÅR VI.
Igårkväll var det tacos och gränslöst Borderlandsgibbande tills ögonen var fyrkantiga och imorse var det obligatorisk mysfrukost då jag testade att servera något jag hittade på Jennys matblogg, nämligen Krabbelurer. Sanslöst sockriga, men passar utmärkt till frukost om man inte har någon skam i kroppen. 
 
Mer då? Jo, min fetish för färska snittblommor går inte obemärkt förbi någon i min närhet och när jag igår på tulpanens dag fick se att ICA Maxi krängde 7-pack tulpaner för 20 kr stycket så höll jag på att krevera. Andreas fick sätta ner foten och säga att jag fick nöja mig med två knippen, vilket för mig var helt ofattbart, men jag vet att jag inte alltid tänker klart när det gäller sånt här så jag gav mig. Även om jag fortfarande tycker att två, tre buketter till inte hade skadat.
Men så ljuvliga de är! Bilderna gör den inte riktigt rättvisa då de är ännu mer aprikosa än rosa, men likväl. VILKA SKÖNHETER. Nä nu blir det en till kopp svart och tulpanstirrning vid köksbordet. På återseende och trevlig helg.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: mor

Men vad vackert, stilrent, och som sagt var tulpanerna otroligt vackra

2016-01-22 @ 15:57:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0