Att inte riktigt prestera.

Jaha, så var man hockeyänka igen. Detta är förvisso inget jag lider overkligt mycket av då det rör sig om några få timmar tre dagar i veckan, men det blir ju lite tomt i lyan, så att säga.
Det som mest tynger mig är när han varje gång frågar "Vad ska du hitta på medan jag är borta då?" och jag hör mig själv varje gång säga "Jag ska diska, städa, ta ett bad, göra hårinpackning, färga ögonfransarna, smörja in mig i brun utan sol och så läsa på lite inför föreläsningen imorgon".
Han är borta i ungefär två timmar.
Två timmar senare kommer han alltså alltid hem och hittar mig; otvättad och blek, bland disk och damm, sittandes med gamnacke och ostbågsrygg över iPaden spelandes Hay Day och Yoga Retreat.
För att spä på det dåliga samvetet så kom jag i tisdags hem till en kliniskt nystädad lägenhet, nya snittblommor på bordet och middagen färdig bestående av en sjukt god kycklingsallad. 
Han är nog en keeper (ja jo, målvakt, men i övrigt med) den där. Det anade jag förvisso redan efter en vecka tillsammans i det gemensamma boendet när han observerat hur jag bäddade sängen med kuddplacering, täckuppvikning och filtrullning och imiterade detta exemplariskt.
Fan, jaja, jag börjar väl diska då...
 
Än så länge lyckas han lura mig iaf....
 
 

Kommentarer
Postat av: mor

snygg bild på er.

2015-02-10 @ 13:13:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0